Ons Team

Mijn naam is Marlous Verboogen, ik woon samen met Rick. We hebben een dochtertje Pien (2013) en zoontje Mies (2014). In oktober 2008 ben ik gestart met Kindercentrum HummelHoeve.

Naast het uitvoeren van directie taken, werk ik zelf mee op de groep (de Lieve Beestjes). Ik geniet van de blije gezichtjes van de kinderen, ken alle kinderen en ouders persoonlijk en zie met eigen ogen hoe de pedagogisch medewerkers met veel plezier de kinderen verzorgen, begeleiden en helpen in hun ontwikkeling.

Deze manier van werken is voor mij prettig, omdat ik goede ondersteuning kan bieden en goed contact houd met de pedagogisch medewerkers, de kinderen en de ouders van HummelHoeve. Ouders willen graag het beste voor hun kind. Ik vind het belangrijk om te werken aan een goede afstemming van wat ouders van ons verwachten en wat onze mogelijkheden zijn om voor alle kinderen hoge kwaliteit kinderopvang te bieden.

Iedere dag geniet ik er weer van om aan de slag te gaan. Mijn werk is mijn grootste hobby!

Binnen Kindercentrum Hummelhoeve dragen pedagogisch medewerkers zorg voor de opvang en verzorging van de kinderen. De pedagogisch medewerkers zijn gediplomeerd (minimaal SPW-3), hebben ervaring en zijn in het bezit van een EHBO diploma kinderen en/of BHV. Daarnaast beschikken zij over een VVE certificaat (voor- en vroegschoolse educatie). In hun werk worden zij ondersteund door stagiaires.

We hebben het geluk om een team te hebben samen gesteld dat met heel veel enthousiasme aan de slag is binnen Kindercentrum HummelHoeve.

 

Nicole
NicoleBezige Bijtjes
Laura
LauraBezige Bijtjes
Ellen
EllenBezige Bijtjes
CarinBezige Bijtjes
Anoek
AnoekBezige Bijtjes
Haske
HaskeLieve Beestjes
Evelien
EvelienLieve Beestjes
Janine
JanineLieve Beestjes
ChantalLieve Beestjes
Emke
EmkeLieve Beestjes
Loes
LoesVrolijke Vlindertjes
Marjolein
MarjoleinVrolijke Vlindertjes
Jenny
JennyVrolijke Vlindertjes
Chiméne
ChiméneVrolijke Vlindertjes
Laura
LauraVrolijke Vlindertjes
Ines
InesBlije Rupsjes
Monique
MoniqueBlije Rupsjes
IngeBlije Rupsjes
FemkeBlije Rupsjes
AnoukFlexibele medewerker
Daphne
DaphneFlexibele medewerker
FleurFlexibele medewerker