Welkom bij Hummelhoeve

Welkom op onze website! Laat u en uw kind onze unieke locatie beleven en ervaren.
Kindercentrum “HummelHoeve” is een professioneel kinderdagverblijf op een unieke locatie in het buitengebied van Nederweert (Schoor). Mede door deze unieke locatie; een landelijke ligging vrij van verkeer, is “HummelHoeve” een unieke vorm van kinderopvang in deze regio. Binnen ons dagprogramma werken we met de VVE methode (Voor- en Vroegschoolse Educatie) Uk en Puk.

Daarnaast staat het buiten zijn centraal; kinderen spelen volop buiten, zo ervaren zij de verschillende seizoenen en komen ze in contact met de de dieren die rondom de hoeve leven. “HummelHoeve” is kleinschalig van opzet, en staat voor kwaliteit, continuïteit, goede communicatie en een gezellige sfeer.“HummelHoeve” ligt centraal tussen Nederweert en Weert, en is makkelijk bereikbaar. Dicht bij de A2, dus wie weet op weg naar uw werk.

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door middel van het invullen van het contactformulier, of u kunt ons bellen. We willen u graag meer vertellen en laten zien.

Tot ziens!!

Marlous Verboogen & Team Pedagogisch Medewerkers.

……heerlijk met je blote voeten door het groene gras…

Openingstijden

We zijn standaard geopend – van 7:30 uur t/m 18:00 uur

Indien nodig kunt u gebruik maken van onze

verlengde opvang – van 6:30 uur t/m 18:30 uur

Sluitingsdagen en vakanties

MEER INFO
MEER INFO